Το EMEAC είναι το τελευταίο International Event στο οποίο συμμετείχαμε ως οργανισμός, και τα περισσότερα μέλη μας το έχουν ακουστά. Για εκείνους/ες που δεν το ξέρουν ή που το ακούν για πρώτη φορά, πάμε να δούμε λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για το τι πραγματικά είναι: 

Τι είναι το EMEAC;

Το EMEAC ( Electoral Meeting of the Euroavia Congress) είναι οι εκλογές της EUROAVIA International, και αποτελεί ένα από τα δύο ετήσια congresses της. Η εκδήλωση έχει ως στόχο τη λήψη αποφάσεων, την εκλογή αντιπροσώπων καθώς και την έκθεση αναφορών των Affiliated Societies και των International Working Groups, ώστε να ελεγχθεί η πρόοδός τους. Επιπλέον, στη διαδικασία μετέχουν εκπρόσωποι των Euroavia Affiliated Societies από τη Πορτογαλία μέχρι την Ινδία, και αποτελεί κλειδί για τη λειτουργία του οργανισμού, καθώς μέσα από εκείνη προκύπτουν οι αντιπρόσωποι της EUROAVIA διεθνώς για το επόμενο έτος.

Πού και πότε πραγματοποιήθηκε;

Φέτος η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι, πρωτεύουσα της Ρουμανίας, στις 28 Μαρτίου με 2 Απριλίου. 

Το Βουκουρέστι είναι μια γραφική πρωτεύουσα της Ανατολικής Ευρώπης, την οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν, καθώς το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει και περίπατο στα κυριότερα αξιοθέατα.

Και ποιος μας εκπροσώπησε;

Το Affiliated Society της Πάτρας εκπροσώπησε ο Σταμάτης Μωραΐτης, υπεύθυνος για τα project του τοπικού μας οργανισμού, καθώς είμαστε σίγουροι ότι η αγάπη του για τον οργανισμό σε συνδυασμό με την κρίση του θα εξασφάλιζε το καλύτερο δυνατό μέλλον τόσο για την Euroavia Patras όσο και για την International.


Σπύρος Βανταράκης
Μέλος της ομάδας του ACC και της ομάδας του Marketing

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.